Doorgaan naar inhoud
Reviews ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Voor 23:45u besteld, morgen in huis! | Geen verzendkosten | gratis sample bij iedere bestelling
Reviews ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Voor 23:45u besteld, morgen in huis! | Geen verzendkosten | gratis sample bij iedere bestelling
beste huidbehandeling in de herfst?

Wat is de beste huidbehandeling in de herfst?

Tijdens mijn consulten krijg ik vaak de vraag waardoor de huid droger aanvoelt en gevoeliger is in de herfst. Door de weersinvloeden en de verwarming kan je huid droog aanvoelen. Nu het herfst is verdwijnt je zomerteint en maakt plaats voor een droge en soms zelfs grauwe huid. We zitten tijdens de donkere maanden meer binnen en door te weinig slaap en stress knapt de huid vaak ook niet op. Wanneer je huid in conditie is zit je zelf vaak ook beter in je vel. Weg met die dode huidcellen en grauwe huid. Wat kun je het beste doen om je natuurlijke glow terug te krijgen? Tijdens de zomermaanden krijgen we te maken met uv stralen. Zelfs als je in de zomer trouw hebt gesmeerd is de kans nog steeds groot dat je toch zonschade hebt opgelopen. Als natuurlijk beschermingsmechanisme maakt de huid meer pigmentkorrels aan in de bovenste huidlaag daardoor wordt de verhoornde laag dikker. De huid maakt deze extra lagen aan om het licht beter te weerkaatsen en filteren. In de herfst hebben we deze extra huidlagen niet meer nodig.

De huid opfrissen

De huidlaag verdunnen kan door middel van een chemische peeling. De huid krijgt zo direct een booster waardoor dode huidcellen worden verwijderd.

Chemische peelings

Door middel van een chemische peeling verwijderen we de dode huidcellen waardoor je de glow van je huid terug krijgt, poriën verfijnen/ pigmentatie vermindertof verdwijnt zelfs en fijne lijntjes worden minder. Van sommige van die peelings ga je een beetje schilferen maar daar krijg je dan wel een glanzende huid voor terug. Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden om je huid een oppepper te geven na de zomer en de glow terug te brengen maak dan een afspraak voor een kosteloos en vrijblijvend consult.
Vorig artikel Is suiker slecht voor mijn huid?
Volgend artikel Wat doet een huidtherapeut?