Doorgaan naar inhoud
Reviews ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Voor 23:45u besteld, morgen in huis! | Geen verzendkosten | gratis sample bij iedere bestelling
Reviews ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Voor 23:45u besteld, morgen in huis! | Geen verzendkosten | gratis sample bij iedere bestelling

Over ons

Wie zijn wij?

Welkom op de site van Estheclinic. Onze site bied je de mogelijkheid om thuis meer informatie te vergaren. Mocht je aanvullende informatie willen en/of vragen hebben over je persoonlijke huidklachten, neem dan gerust telefonisch contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

Onze kwaliteiten

Estheclinic werkt uitsluitend met HBO Bachelor, kwaliteits-geregistreerde huidtherapeuten die aangesloten zijn bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH). Dit houdt in dat zij door diverse nascholingen op de hoogte worden gehouden van de nieuwste ontwikkelingen binnen het vak huidtherapie. Estheclinic werkt samen met andere medisch specialisten zoals dermatologen en cosmetisch artsen.

De cliënten zullen altijd deskundig geadviseerd worden in de voordelen, maar ook eventuele nadelen van een behandeling. Huidtherapeuten zijn geregistreerd volgens de wet BIG artikel 34.  

Diverse behandelingen

Diverse behandelingen die uitgevoerd worden bij Estheclinic worden vergoed door zorgverzekeraars. Wij adviseren je om zelf je zorgverzekeringspolis na te gaan of dit ook voor jou geldt. Het beste is om zelf na te gaan wat de voorwaarden zijn bij jouw verzekering zodat je weet of de behandeling vergoed zal worden.

Esther Boers

Eigenaresse & Huidtherapeute

Begonnen als schoonheidsspecialist wilde ik me meer verdiepen in specialistische huidzorg. Tijdens de opleiding schoonheidsspecialiste ben ik gefascineerd geraakt door de huid. Voor mij was het heel snel duidelijk dat de huid een weerspiegeling is van de gezondheid en hier wilde ik me meer in gaan verdiepen. Daarom heb ik de opleiding HBO huidtherapie gevold op de Haagse hogeschool. Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in de relatie van voeding tot acné.

De focus van mijn afstudeeronderzoek lag bij voeding in relatie tot acné.

Na mijn afstuderen heb ik enkele jaren als huidtherapeut bij twee klinieken voor cosmetische zorg gewerkt. Bij deze klinieken heb ik enkele jaren ervaring opgedaan op het gebied van cosmetische huidverbetering en zag ik welke effecten een huidverbeterende behandeling had op het zelfvertrouwen van mijn cliënten.

Wil je een afspraak maken?

Per 1 januari 2011 hebben patiënten geen verwijsbrief meer nodig van de huisarts of medisch specialist om naar een huidtherapeut te kunnen gaan. Hiermee is een behandeling door een huidtherapeut vrij toegankelijk. Door middel van een kort vraaggesprek (screening) wordt er vastgesteld of je bij de huidtherapeut aan het juiste adres bent. Uiteraard mag je ook met verwijzing een afspraak maken bij de huidtherapeut. Wanneer je huidklachten hebt, dan kun je je direct bij ons melden.