Doorgaan naar inhoud
Reviews ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Voor 23:45u besteld, morgen in huis! | Geen verzendkosten | gratis sample bij iedere bestelling
Reviews ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Voor 23:45u besteld, morgen in huis! | Geen verzendkosten | gratis sample bij iedere bestelling

Dermapen behandeling

Waarom een Dermapen behandeling?

 • Helpt tegen veel huidproblemen
 • Wereldwijd zeer succesvol
 • Pijnloos alternatief voor cosmetisch opereren
 • Snel zichtbaar resultaat

Een Dermapen behandeling is een is cosmetische microneedling behandeling tegen huidproblemen door de  collageenproductie te stimuleren. Deze behandeling is wereldwijd miljoenen keer uitgevoerd. Duizenden huidtherapeuten bevelen de revolutionaire microneedling technologie van Dermapen aan. En ook jij verdient alleen het allerbeste! Maak nu een afspraak of neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Dermapen behandeling

 

Met welke huidproblemen werkt de Dermapen?

Microneedling is cosmetische behandeling tegen huidproblemen door de collageenproductie te stimuleren met. De mocroneedling behandeling, ook bekend als collageen inductie therapie, wordt ingezet bij:
 • Fijne lijntjes & rimpels
 • Acné
 • Littekens
 • Huidverjonging
 • Striae
 • Pigmentatie
 • Zonnevlekken
 • Ooglidcorrecties
 • Vergrote poriën
 • Haarverlies
 • Microneedling is een prima optie wanneer je huid niet reageert op bijvoorbeeld peelings of andere dermatologische thuisbehandelingen. Het kan ook de laatste stap zijn voordat cosmetische chirurgie wordt overwogen voor anti-aging en andere problemen. Meer weten over jouw persoonlijke situatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

  Wat is een Dermapen microneedling behandeling?

  Dermapen 4 penetreert de huid verticaal met minuscule naaldjes. De pen glijdt als het ware over de huid en creëert daarmee miljoenen minuscule kanaaltjes. Door het unieke ontwerp ontstaan deze kanaaltjes tot wel 104% sneller dan andere Micro Needling apparaten.

  Natuurlijk herstelproces

  Met een Dermapen behandeling neemt de huid voedingsstoffen tot wel 80% dieper op. Ons lichaam reageert hierop en genereert een natuurlijk herstelproces. Het verhoogt de productie van collageen & elastine. Daarnaast ontstaat er een herstructurering en totale verjonging van de huid.

  Ook voor lastige plekken

  Deze techniek is ook toepasbaar op moeilijk te bereiken locaties zoals:

  • Hals
  • Oorlellen
  • Lippen en neus
  • Gebied rond de ogen en oogleden
  • Grotere gebieden zoals hals en décolleté
  • Bij de buik en benen voor behandeling van bijvoorbeeld striae

  Sneller en veiliger

  De Dermapen 4 is momenteel wereldwijd het meest geavanceerde Micro Needling apparaat op de markt. Dermapen 4 behandelingen zijn sneller en veiliger dan elk ander Micro Needling apparaat en zorgen voor de meest optimale behandelresultaten.

  Pijnloos met de Dermapen 4

   Traditionele behandelmethodes zijn pijnlijk. Tevens moet de huid vooraf met een topische verdovende crème (TLA) ingesmeerd te worden.

  Een enorme vooruitgang was de introductie van de Dermapen 3™ waarbij minder schade en pijn aan de opperhuid werd veroorzaakt, wat zorgde voor veiligere en effectievere Micro Needling behandelingen.

  De nieuwe Dermapen 4 laat zijn concurrenten ver achter zich. Dit is de comfortabelste en meest pijnloze Micro Neeling behandelingen op de markt. De Dermapen 4 behandelingen zijn zo comfortabel dat een verdovende crème niet nodig is. Ga maar gewoon lekker liggen en geniet van de verbluffende resultaten!

  Voorbereiden op een Dermapen behandeling

  DermapenWorld™ is de uitvinder en vertrouwd marktleider van Micro Needling en heeft samengewerkt met toonaangevende onderzoeks- en ontwikkelingslaboratoria en klinische experts om de Dp Dermaceuticals™ te ontwikkelen. Dit is ‘s werelds eerste huidverzorgingsassortiment, exclusief ontwikkeld voor Micro Needling behandelingen. De Dp Dermaceuticals  protocollen worden wereldwijd aanbevolen door duizenden huidtherapeuten voor veilig gebruik tijdens Micro Needling behandelingen.

  Voor optimale behandelresultaten kun je thuis ook gebruik maken van de Dp Dermaceuticals™ die worden geadviseerd door uw behandelaar. Dit om de huid voor te bereiden, te versterken en te verstevigen (met name voor dunne of kwetsbare gedeelten van de huid). Blijf de Dp Dermaceuticals™ gedurende een periode van 2-3 weken gebruiken, voorafgaand aan en na de Dermapen™ behandelingen. Het Dp Dermaceuticals™ assortiment is van een medisch niveau met krachtige werkzame stoffen voor antiveroudering en werkt tevens als corrigerende huidverzorging en is uiteraard ook uitermate geschikt als je dagelijkse verzorging.

  Het assortiment bevat onder andere een reiniging, een scrub, een hydraterende crème, specifieke behandelcrèmes en een 3D gezichtsmasker. Ook is er een medicinale en ademende camouflage met een SPF factor 30. Dit is de Cover Recover™ welke speciaal ontwikkeld is als een dagelijkse anti-verouderings make-up en zorgt voor direct herstel voor en na de behandeling.

  Hoeveel behandelingen heb je nodig?

  • Verjonging*: 3-6 behandelingen met intervallen van 6-8 weken
  • Acnélittekens: 4-6 behandelingen met intervallen van 6-8 weken
  • Striae: 4-8 behandelingen met intervallen van 6-8 weken
  • Pigmentatie: 4-6 behandelingen met intervallen van 2-4 weken

  *Oppervlakkige huidverjongende behandelingen worden aanbevolen met intervallen van 4 weken.

  Producten die behandeling ondersteunen

  Na een behandeling kan je 12 tot 48 uur last krijgen van een rood gezicht. Het aanbrengen van de Cover Recover™ van DP Dermaceuticals zal de huid camoufleren en genezen zodat je onmiddellijk weer je dagelijkse bezigheden kunt hervatten.

  Hoelang duurt het voordat je resultaten kan zien?

  Normaal gesproken zie je na de eerste behandeling al resultaat. Na 3 tot 6 behandelingen zal je blijvende en duidelijkere resultaten gaan zien (met intervallen van 2-8 weken). De toestand van je huid zal blijven verbeteren gedurende de volgende 6-12 maanden na een reeks behandelingen, vooral wanneer deze gepaard gaat met de aanbevolen verzorging voor en na de behandeling.

  Kan ik na het gebruik van injectables een Dermapen™ behandeling ondergaan?

  Er bestaat geen bewijs dat Dermapen behandelingen bepaalde injectables kunnen tegenwerken. Toch is het belangrijk dat je je behandelaar laat weten als je een injectiebehandeling hebt gehad, of dat je die krijgt in de nabije toekomst.

  Estheclinic geeft je hier graag advies over.

  Vergoeding door zorgverzekeraar

  Een Dermapen behandeling kan in sommige gevallen geheel of gedeeltelijk vergoed worden vanuit de zorgverzekering. Dit is afhankelijk van het aanvullend verzekeringspakket. Vraag je zorgverzekeraar naar de polisvoorwaarden.

  Estheclinic is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten. Onze huidtherapeuten staan geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

  Afspraak maken

  Voorafgaand aan de eerste behandeling bespreek je tijdens een intakegesprek je vragen, wensen en verwachtingen. De huidtherapeut van Estheclinic bekijkt je huid en stelt een aantal belangrijke vragen over je huid en algemene gezondheid.

  Vervolgens stelt de huidtherapeut in samenspraak met de client een persoonlijk behandelplan op en krijg je een bijbehorende prijsindicatie. Na het tekenen van de behandelovereenkomst kan een afspraak gepland worden voor de eerste behandeling.

  We zijn ervan overtuigd dat we veel mensen kunnen helpen met onze effectieve behandelmethoden, daarom steken we graag tijd en energie in goed advies.

  Wil je meer te weten komen? Neem contact met ons op!