Doorgaan naar inhoud
Reviews ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Voor 23:45u besteld, morgen in huis! | Geen verzendkosten | gratis sample bij iedere bestelling
Reviews ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Voor 23:45u besteld, morgen in huis! | Geen verzendkosten | gratis sample bij iedere bestelling

Dermapen

Herschrijf de geschiedenis van uw huid

Met miljoenen Dermapen behandelingen die wereldwijd al uitgevoerd zijn verdien jij nu ook het beste! Duizenden huidtherapeuten bevelen Dermapens wereldwijd marktleidende technologie aan, die je helpt je huid opnieuw te ontdekken. Dermapen behandelingen kunnen worden gebruikt voor de behandeling van:
 • Fijne lijntjes & rimpels
 • Acné
 • Littekens
 • Huidverjonging
 • Striae
 • Pigmentatie
 • Vergrote poriën
 • Haarverlies
 • En meer…

Wat is een Dermapen™ behandeling?

De Dermapen 4™ is de grootste doorbraak van de afgelopen tien jaar waarbij de meest geavanceerde naaldcartridge innovatie wordt toegepast om de huid verticaal te penetreren middels minuscule naaldjes. De Dermapen 4™ glijdt als het ware over de huid en creëert daarmee miljoenen minuscule kanaaltjes en dit tot wel 104% sneller dan andere Micro Needling apparaten. Door deze kanaaltjes kunnen tot wel 80% meer topische voedingsstoffen dieper in de huid opgenomen worden. De reactie van ons lichaam hierop genereert  een natuurlijk herstelproces. Het gevolg is een verhoogde productie van collageen en elastine, evenals een herstructurering en totale verjonging van de huid overal op het lichaam en het gelaat. Deze techniek is ook toepasbaar op moeilijk te bereiken locaties zoals rond de ogen, oogleden, oorlellen, hals, lippen en neus tot grotere gebieden zoals hals en décolleté en bij de buik en benen voor behandeling van bijvoorbeeld striae.

De Dermapen 4™ is momenteel wereldwijd het meest geavanceerde Micro Needling apparaat op de markt. De Dermapen 4™ behandelingen zijn sneller en veiliger dan elk ander Micro Needling apparaat en zorgen voor de meest optimale behandelresultaten.

Is de behandeling pijnlijk?

Traditionele dermaroller technieken zijn vaak bloederig en pijnlijk waarbij een topische verdovende crème (TLA) voorafgaand aan de behandeling aangebracht moet worden. Een enorme vooruitgang was de introductie van de Dermapen 3™ waarbij minder schade en pijn aan de opperhuid werd veroorzaakt, wat zorgde voor veiligere en effectievere Micro Needling behandelingen. De nieuwe Dermapen 4™ laat zijn concurrenten ver achter zich. Dit is de comfortabelste en meest pijnloze Micro Neeling behandelingen op de markt. De Dermapen 4 ™ behandelingen zijn zo comfortabel dat een verdovende crème niet nodig is. Ga maar gewoon lekker liggen en geniet van de verbluffende resultaten!

Hoe bereid ik mijn huid voor op een Dermapen™ behandeling?

DermapenWorld™ is de uitvinder en vertrouwd marktleider van Micro Needling en heeft samengewerkt met toonaangevende onderzoeks- en ontwikkelingslaboratoria en klinische experts om de Dp Dermaceuticals™ te ontwikkelen. Dit is ‘s werelds eerste huidverzorgingsassortiment, exclusief ontwikkeld voor Micro Needling behandelingen. De Dp Dermaceuticals  protocollen worden wereldwijd aanbevolen door duizenden huidtherapeuten voor veilig gebruik tijdens Micro Needling behandelingen.

Voor optimale behandelresultaten kun je thuis ook gebruik maken van de Dp Dermaceuticals™ die worden geadviseerd door uw behandelaar. Dit om de huid voor te bereiden, te versterken en te verstevigen (met name voor dunne of kwetsbare gedeelten van de huid). Blijf de Dp Dermaceuticals™ gedurende een periode van 2-3 weken gebruiken, voorafgaand aan en na de Dermapen™ behandelingen. Het Dp Dermaceuticals™ assortiment is van een medisch niveau met krachtige werkzame stoffen voor antiveroudering en werkt tevens als corrigerende huidverzorging en is uiteraard ook uitermate geschikt als je dagelijkse verzorging.

Het assortiment bevat onder andere een reiniging, een scrub, een hydraterende crème, specifieke behandelcrèmes en een 3D gezichtsmasker. Ook is er een medicinale en ademende camouflage met een SPF factor 30. Dit is de Cover Recover™ welke speciaal ontwikkeld is als een dagelijkse anti-verouderings make-up en zorgt voor direct herstel voor en na de behandeling.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig voor verjonging, behandeling van acné littekens, striae en pigmentatie?

Verjonging*: 3-6 behandelingen met intervallen van 6-8 weken

Acnélittekens: 4-6 behandelingen met intervallen van 6-8 weken

Striae: 4-8 behandelingen met intervallen van 6-8 weken

Pigmentatie: 4-6 behandelingen met intervallen van 2-4 weken

*Oppervlakkige huidverjongende behandelingen worden aanbevolen met intervallen van 4 weken.

Wordt mijn dagelijks leven enige tijd beïnvloed na de behandelingen?

Normaal gesproken niet, maar je kunt wel een rood gezicht hebben gedurende 12-48 uren na de behandeling. Het aanbrengen van de Cover Recover™ zal de huid camoufleren en genezen zodat je onmiddellijk weer je dagelijkse bezigheden kunt hervatten.

Hoelang duurt het voordat ik resultaten kan zien?

U ziet normaal gesproken resultaten na de eerste behandeling. Blijvende en duidelijkere resultaten zullen zichtbaar worden na 3 tot 6 behandelingen (met intervallen van 2-8 weken). De toestand van je huid zal blijven verbeteren gedurende de volgende 6-12 maanden na een reeks behandelingen, vooral wanneer deze gepaard gaat met de aanbevolen verzorging voor en na de behandeling.

Kan ik na het gebruik van injectables een Dermapen™ behandeling ondergaan?

Hoewel er geen bewijs bestaat dat Dermapen™ behandelingen bepaalde injectables kunnen tegenwerken, is het belangrijk dat je je behandelaar het laat weten als je een injectiebehandeling hebt gehad, of van plan bent er een te ondergaan in de nabije toekomst. Je behandelaar kan je advies geven over wanneer je dan je behandeling kunt inplannen.

DERMAPEN & Dp DERMACEUTICALS

Acne: Hyla Active & Brite Lite

Littekens: Hyla Active & Retinal Active

Pigmentatie: Hyla Active & Brite Lite

Huidveroudering & Zonneschade: Hyla Active & Antioxidant Cocktail

Striae: Hyla Active & Retinal Active

Camouflage, herstel & SPF 30: Camouflage Herstellen – verkrijgbaar in 10 tinten

 • Voorafgaand, na en tijdens behandelingen met Micro Needling
 • Antiveroudering & corrigerende thuisverzorging

Vergoeding door zorgverzekeraar

Een Dermapen behandeling kan in sommige gevallen geheel of gedeeltelijk vergoed worden vanuit de zorgverzekering. Dit is afhankelijk van het aanvullend verzekeringspakket. Vraag je zorgverzekeraar naar de polisvoorwaarden. Estheclinic is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten. Onze huidtherapeuten staan geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Afspraak maken

Voorafgaand aan de eerste behandeling bespreek je tijdens een intakegesprek je vragen, wensen en verwachtingen. De huidtherapeut bekijkt je huid en stelt een aantal belangrijke vragen over je huid en algemene gezondheid. Vervolgens stelt de huidtherapeut in samenspraak met de client een persoonlijk behandelplan op en krijg je een bijbehorende prijsindicatie. Na het tekenen van de behandelovereenkomst kan een afspraak gepland worden voor de eerste behandeling. We zijn ervan overtuigd dat we veel mensen kunnen helpen met onze effectieve behandelmethoden, daarom steken we graag tijd en energie in goed advies.

Wil je meer te weten komen? Stuur dan een bericht naar ons