Doorgaan naar inhoud
Reviews ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Voor 23:45u besteld, morgen in huis! | Geen verzendkosten | gratis sample bij iedere bestelling
Reviews ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Voor 23:45u besteld, morgen in huis! | Geen verzendkosten | gratis sample bij iedere bestelling

Easy TCA Pain Control

TCA peeling

De Easy TCA®(trichloorazijnzuur)  is een medium peeling die zichtbare huidverbetering geeft. Deze zogenaamde “combinatiepeeling” wordt met een speciale ‘basesolution’ bereid (met onder andere vitaminen en antioxidanten) waardoor het langzaam en gecontroleerd door de huid dringt. De Easy TCA peeling is één van de meest veilige peelings.

Het resultaat na de TCA peeling is een frissere en jongere uitstraling van de huid en betere huidstructuur.  De peeling heeft een sterk verfrissend effect en is naast het gelaat ook geschikt voor hals, decolleté en handen. De conditie van de huid verbetert significant van de peeling. De Easy TCA Peeling is geschikt voor alle huidtypes. Voor een optimaal resultaat worden peelings in kuurvorm aanbevolen.

De Easy TCA peeling wordt toegepast bij:

 • Oneffenheden
 • Grove poriën
 • Verminderen van fijne lijntjes en tekenen van veroudering
 • Acne
 • Littekens
 • Striae
 • Pigmentvlekken en (zwangerschaps)maskers

De effecten van de EASY TCA zijn:

 • Frissere en jongere uitstraling van de huid
 • Verbetering van de conditie van de huid
 • Verbetering huidstructuur, verfijnen van de poriën
 • Verminderen van fijne lijntjes en rimpels
 • Verminderen van pigmentvlekken

De Easy TCA peeling werkt zowel preventief als probleemoplossend en is geschikt voor iedereen die de gevolgen van huidveroudering wil verminderen. De peeling heeft een sterk verfrissend effect en is naast het gelaat ook geschikt voor hals, decolleté en handen. De conditie van de huid verbetert sterk van de TCA peeling.

Voor de behandeling

Vermijd 4 tot 6 weken voor de behandeling de felle zon. Smeer je goed in met een hoge factor met fysieke, chemische en anti-oxidatieve blokkers. Deze wordt ook altijd tijdens de intake geadviseerd om zonschade te voorkomen. Indien er pigmentvlekken zijn ontstaan dan adviseren wij voorafgaand aan de behandeling een “blekende” crème te gebruiken. Deze is in de kliniek aanwezig.

Na de behandeling

Na de behandeling is het belangrijk om minimaal 4 weken lang zonnebrandcrème te gebruiken met een hoge factor met fysieke, chemische en anti-oxidatieve blokkers. Geadviseerd wordt de zonnebrandcreme meerdere malen per dag aan te brengen.

Behandeling

De huid zal eerst gereinigd worden. Nadat de huid is gereinigd en voorbereid, wordt het trichloorazijnzuur op de huid aangebracht. Dit kan na enkele minuten een licht brandend gevoel gaan geven.

Tijdens de behandeling wordt de huid warm. Dit betekent dat het product zijn werk doet. Dit kan soms licht onaangenaam aanvoelen, maar dit gevoel is meestal maar van korte duur.

De TCA peeling wordt in een aantal lagen op de huid aangebracht totdat de gewenste diepte is bereikt. Indien de juiste diepte is bereikt (dit wordt nauwkeurig geregistreerd) wordt een Post Peel Mast aangebracht waardoor het onaangename gevoel stopt. Deze behandeling is er ook op gericht ontstekingen van de huid te voorkomen. Dit masker (dat overigens niet zichtbaar is) dient 24 uur op de huid gelaten te worden (niet wassen of make-up gebruiken). 

De behandeling blijft daarmee een gecontroleerde behandeling welke zonder verdoving kan worden uitgevoerd en duurt ongeveer 15 tot 30 minuten. 

Op basis van de indicatie wordt een behandelplan opgesteld. Daarbij is een eenmalige behandeling  een mogelijkheid, maar voor een optimaal resultaat (met name bij ‘moeilijkere’ indicaties) worden peelings in kuurvorm aanbevolen. De frequentie varieert dan ook. 

Voor wie is de TCA-peeling geschikt

De TCA Peeling is geschikt voor mannen en vrouwen die huidverbetering wensen in het gelaat, hals, décolleté en handen.

Voor wie is de TCA-peeling niet geschikt

De TCA-peeling behandeling is niet voor iedereen geschikt. Voor de sterk Mediterrane, Aziatische en Negroïde huidtypen is de TCA niet geschikt vanwege het risico op pigmentvorming.  De TCA peeling is dus niet aan te raden bij de donkere huid. Voor dit huidtype bestaan andere behandelingen waarmee hetzelfde resultaat verkregen kan worden.