Doorgaan naar inhoud
Reviews ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Voor 23:45u besteld, morgen in huis! | Geen verzendkosten | gratis sample bij iedere bestelling
Reviews ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Voor 23:45u besteld, morgen in huis! | Geen verzendkosten | gratis sample bij iedere bestelling

XL Hair

XL Hair

XL Hair® is een hairbooster tegen haarverlies. Deze booster kan ingezet worden bij dunner wordend haar, dof haar of minderde haargroei.

De Behandeling

Tijdens de behandeling wordt door middel van oppervlakkige injecties met een micronaaldje hyaluronzuur in de hoofdhuid gespoten. Hierdoor wordt de kwaliteit van de hoofdhuid verbetert, waardoor de haren dikker en steviger worden en langer blijven zitten. Elk haarzakje bevat 1 tot 6 haren. Door middel van de injecties worden meerdere haren per haarzakje of slapende haarzakjes geactiveerd waardoor meer haar zichtbaar wordt. Belangrijk is wel dat er nog follikels aanwezig zijn zodat deze gestimuleerd kunnen worden. De procedure is niet pijnlijk.

 

De duur van de behandeling
De behandeling zal ongeveer 20 minuten duren.

Het aantal behandelingen
6 – 8 keer*

Vrouwen
Gemiddeld 8 behandelingen, 1x per week in de eerste 4 weken, daarna 4x om de week.

Mannen
Gemiddeld 6 behandelingen, 1x per week in de eerste 4 weken, daarna 2x om de week

Advies

Het beste is om voor de behandeling je haar te wassen en geen stylingproducten in het haar te doen om zo steriel mogelijk de behandeling uit te kunnen voeren. Wij adviseren om een bijpassende haarspray te gebruiken om het effect van de behandeling te versterken.

Wat is XL Hair?

XL Hair is een injectiebehandeling tegen haarverlies. Je kunt je haar weer voller laten teruggroeien door XL Hair, zonder dat je onder het mes hoeft.

Met behulp van kleine prikjes in de huid worden druppeltjes vloeistof ingespoten die ervoor zorgen dat het uitgevallen haar weer teruggroeit. In de vloeistof zitten groeifactoren, hyaluronzuur, en een revitalisatiecomplex (aminozuren, koperpeptide, vitaminen, spoorelementen, antioxidanten en meer).

Wat doet XL Hair?

  • Het stopt haaruitval
  • Het stimuleert nieuwe haargroei
  • Het voedt en activeert haarfollikels

Tegen welke soorten kaalheid werkt XL Hair?

Mannen en vrouwen met het veelvorkomende normale mannelijke kaalheidspatroon (alopecia androgenetica). Mannen en vrouwen met pleksgewijze haaruitval (alopecia arreata).

In het kort

XL HAIR® is een product dat haarverlies tegengaat en haren dikker en gezonder maakt XL HAIR® bestaat een combinatie van hyaluronzuur, vitaminen en groeifactoren. Hierdoor worden de follikels gestimuleerd tot haarproductie en ontstaat meer volume.

Door middel van oppervlakkig injecties met een micronaaldje wordt het product in de hoofdhuid gebracht. De procedure is niet pijnlijk.

De actieve haaruitval stopt binnen 3 maanden na de behandeling met XL Hair, en nieuwe haargroei wordt binnen 6 maanden gestimuleerd.

De XL HAIR® behandeling bestaat voor mannen uit 6 sessies.

Vrouwen moeten 8 keer over 2 maanden behandeld worden.