Doorgaan naar inhoud
Reviews ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Voor 23:45u besteld, morgen in huis! | Geen verzendkosten | gratis sample bij iedere bestelling
Reviews ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Voor 23:45u besteld, morgen in huis! | Geen verzendkosten | gratis sample bij iedere bestelling

Laserontharing

Hoe werkt laserontharing?

Tijdens de laserbehandeling worden er lichtstralen gestuurd naar je huid. De lichtstralen worden geabsorbeerd door het pigment (melanine) in de haarzakjes, waardoor er warmte vrijkomt. Deze warmte beschadigt de haarzakjes, de plek waar je haar begint te groeien. Het haarzakje kan uiteindelijk geen nieuwe haar meer produceren, mits de behandeling plaatsvindt in de juiste haargroeifase.

De behandeling met de Harmony XL Pro

Zeg gedag tegen scheren, waxen en epileren met de Harmony XL Pro. Deze laser biedt een permanente oplossing voor ongewenste haargroei door de haarzakjes te behandelen met nauwkeurige lichtenergie. Geniet van langdurige gladheid en verminderde haargroei op diverse lichaamsgebieden.

Onze deskundige huidtherapeute staat klaar om uw unieke behoeften te bespreken en een behandelplan op maat te maken. Neem vandaag nog contact met ons op voor een consult en ontdek hoe de Harmony XL Pro uw ongewenste haargroei kan aanpakken.

Voorzorg

Kom naar de kliniek zonder deodorant, crème of andere producten op het behandelde gebied.

Vermijd de zon 4 weken voor en na behandeling.

Stop minstens 4 weken met harsen en epileren. Lasertherapie richt zich namelijk op de haarzakjes, deze moeten aanwezig zijn voor een effectieve behandeling.

Gebruik geen zelf bruinende producten in de weken voorafgaand aan uw afspraak. Dit kan de reactie van de laser op uw huid beïnvloeden.

Nazorg

Na de behandeling kan de huid rood en gevoelig zijn, dit verdwijnt meestal binnen 48 uur.

Vermijd blootstelling aan de zon. Bescherm het behandelde gebied tegen zonlicht met een hoge SPF.

Vermijd intensieve inspanning en overmatig zweten tot 48 uur na de behandeling om irritatie van de huid te voorkomen

Vermijd hete baden, douches en sauna’s gedurende 48 uur na de behandeling.

Gebruik koele kompressen indien nodig, om de irritatie te verminderen.

Vermijd cosmetica met irriterende stoffen en makeup

Contra-indicaties

Laseren is een veilige en effectieve methode, echter zijn er een aantal contra-indicaties waarbij het gebruik van laserontharing wordt afgeraden.

Laseren wordt in de volgende gevallen afgeraden:

  • Zwangerschap

  • Recent zongebruinde huid

  • Recente chirurgie of littekens

  • Gebruik van fotogevoelige medicatie

  • Voorgeschiedenis met keloïdvorming

  • Recente filler- en botoxbehandeling in het behandelde gebied.

  • Regelmatige gebruik van de zonnebank.

  • Actieve huidaandoeningen zoals; ernstige acne, eczeem, dermatitis, psoriasis etc.

3 laserbehandelingen voor 99 euro 

Maak nu gebruik van onze exclusieve aanbieding en ervaar de voordelen van de Harmony XL Pro-laser voor slechts €99! Profiteer van een pakket met drie behandelingen en ontdek het gemak van langdurige gladheid.

Waarom kiezen voor onze laserbehandelingen?

Professionele begeleiding: Onze ervaren huidtherapeute zal u tijdens het gehele proces begeleiden, van het opstellen van een behandelplan tot de uitvoering van elke sessie.

Geavanceerde technologie: De Harmony XL Pro maakt gebruik van geavanceerde laser- en lichttechnologieën, wat zorgt voor veilige en effectieve resultaten.

Snelle behandelingen: Met minimale downtime kun je snel weer terugkeren naar je dagelijkse activiteiten, zonder langdurige onderbrekingen.

Pak deze kans om haarvrij de zomer in te gaan. Drie behandelingen voor slechts €99 bieden een voordelige manier om kennis te maken met de moderne lasertherapie van de Harmony XL Pro-laser. Boek snel je eerste lasersessie bij Estheclinic, neem contact met ons op of stuur een appje naar: 06 - 4358 4991.