Bel vandaag nog 06 4358 4991
Voorstraat 40 + Rochus Meeuwiszweg 432 te Brielle
Geopend
Ma 13:00 - 18:00, Di: 9:30 - 20:00, Wo/Do: 9:30 - 1800

Behandelingen / Bindweefselmassage

Bindweefselmassage

De behandeling

Een bindweefselmassage verbetert je huidconditie. Het verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling. Daarom is het een prima rimpel- en littekenbehandeling, mits goed uitgevoerd. De huidspecialiste past speciale diepe massagetechnieken toe, die op het bindweefsel inwerken. Zo vervormen de fibroblasten (bindweefselcellen) waardoor de huid aangezet wordt tot vernieuwing. Met versteviging van je huid tot gevolg.

Kuurvorm

Om het beste resultaat te krijgen adviseren wij vaak meerdere behandelingen. Er zijn meerdere behandelingen nodig om een goed en blijvend resultaat te krijgen. Hoe lang de kuur duurt is afhankelijk van de doelstelling, behandelindicatie en de huidconditie.

Aantal behandelingen

Een kuur bestaat uit één keer per week bindweefselmassage gedurende drie weken. Dit is weer afhankelijk van de doelstelling en verwachting.

Interval

Een kuur bestaat uit één keer per week bindweefselmassage gedurende drie weken, met daarna een rustpauze van drie weken. Vervolgens weer drie weken, een keer per week behandelen. Indien nodig kan dit worden uitgebreid naar twaalf behandelingen.

Wil je meer te weten komen? Stuur dan een bericht naar ons.

×