Bel vandaag nog 06 4358 4991
Voorstraat 40 + Rochus Meeuwiszweg 432 te Brielle
Geopend
Ma 13:00 - 18:00, Di: 9:30 - 20:00, Wo/Do: 9:30 - 1800

Behandelingen / RRS Eyes

RRS Eyes

RRS Eyes

RRS® HA EYES is speciaal ontwikkeld voor de huid rondom de ogen. RRS® HA EYES voor fijne lijntjes rondom de ogen, donkere kringen en een vermoeide blik.

De behandeling kan goed gecombineerd worden een andere skinbooster voor het gehele gelaat. De vitaminen en anti-oxidanten geven de huid een boost. 

RRS HA EYES is een injectable die speciaal is samengesteld voor de verouderde huid rondom de ogen. Het verbetert de oppervlakkige rimpels en donkere kringen rondom de ogen waardoor u frissere oogcontouren krijgt. Het fillereffect van de hyaluronzuur op rimpels wordt versterkt door de toegevoegde vitaminen, antioxidanten, microcirculerende en blekende stoffen.

RRS® HA EYES is een natuurlijk product, het wordt oppervlakkig in de huid geïnjecteerd dmv meerdere kleine prikjes in de huid.

Het voordeel is dat het een natuurlijke behandeling is die de kleur van de huid rond de ogen en de huidstructuur zichtbaar verbetert. Daarnaast zal het gelijktijdig gebruik met het AD Daily Care Eyes de resultaten positief versterken.

XLHair_box

Huidreactie

Na de behandeling is het mogelijk dat er blauwe plekjes ontstaan op de plek van de injectie. Vermijd de eerste 12 uur na behandeling extreme warmte, intensief sporten en zonlicht. De huid onder de ogen kan de eerste 2 dagen een klein beetje rood en gezwollen zijn.

 

Duur van de behandeling
20 minuten

Voor een optimaal resultaat
Minimaal 4 behandelingen*

Interval
2 weken

Wil je meer te weten komen? Stuur dan een bericht naar ons.

×